Blog

Postup založenia s.r.o s firmaprefirmy.sk

blog5

firmaprefirmy.sk kladie dôraz na priateľské užívateľské rozhranie, aby bolo prehľadné a jednoduché skutočne pre každého. Investovali sme nemalé prostriedky do automatizácie procesov, ktoré Vám v dnešnej uponáhľanej dobe šetria čas a v neposlednom rade peniaze.

Poďme sa teda spolu pozrieť ako si založíte svoju novú spoločnosť prostredníctvom našej spoločnosti a čo Vás počas priebehu zakladania čaká.

    1. Na našej stránke pre založenie s.r.o.  vyplníte online formulár – samotné vyplnenie Vám zaberie zhruba 10 minút času ( to je prvý kúsok času, ktorý musíte obetovať, aby ste mali svoju vysnívanú spoločnosť).
    2. Na konci pohodlne zaplatíte cez platobnú bránu a systém Vám automaticky vygeneruje a odošle zakladateľské dokumenty. Platiť môžete aj prevodom. V oboch prípadoch Vám systém vygeneruje prístupové údaje do našej aplikácie. V prípade platby prevodom Vám systém konto aktivuje po spárovaní platby, alebo Vám ho aktivujeme manuálne po zaslaní potvrdenia o platbe a svoje zakladateľské dokumenty nájdete vo svojom konte. Zároveň Vám systém automaticky zašle mail s pokynmi. Technicky menej zdatným samozrejme radi dokumenty zašleme aj mailom 🙂
    3. Dokumenty si stiahnete, vytlačíte a na základe informácií z mailu overíte určené dokumenty u notára alebo na matrike a dokumenty nám doručíte na našu adresu, alebo ak to chcete urýchliť – naskenujete a nahrajete ich vo svojom konte priamo v aplikácii.( to je druhý a posledný kúsok Vášho času, ktorý potrebujeme na založenie Vašej spoločnosti)
    4. Odteraz je všetko na nás. Urobíme podania na príslušné registre a Vy budete o každom kroku informovaný vďaka nášmu automatizovanému systému, ktorý Vám odošle mailové a sms notifikácie. Budete vedieť o podaní na živnostenský register, o pridelení živnostenského oprávnenia, o podaní na obch.register, zaplatení súdneho poplatku, pridelení sudcu a nakoniec o úspešnom zápise Vašej novej s.r.o. a odoslaní dokumentov naspäť na Vašu adresu. Každý krok si môžete overiť aj vo svojom konte.

Počas celého procesu zakladania sme pre Vás na telefóne my a samozrejme naši právnici, ktorí pre Vás celý proces založenia spoločnosti zrealizujú. Dbáme o to, aby Vašu s.r.o. mali na starosti advokáti, ktorí vedia pružne reagovať na akúkoľvek Vašu otázku a sú fundovaní poskytovať právny servis na základe ich adekvatného vzdelania. Overte si preto, kto bude Vašu novú spoločnosť zakladať – daná osoba musí mať už spomínané adekvátne vzdelanie a musí byť zapísaná v advokátskej komore.

Neváhajte sa preto obrátiť na nás a zverte založenie Vašej novej s.r.o. nám a naším advokátom.

 

firmaprefirmy.sk