Blog

Novinky vo firmaprefirmy.sk

blog13

Dobrý deň,

v tomto článku Vám napíšeme čo sme si pre Vás prichystali, čo si ešte chystáme a čo by ste o týchto novinkách mali vedieť.

Od začiatku nášho podnikania s firmaprefirmy.sk sme si dali ako hlavný cieľ postupnú automatizáciu procesov, ktoré uľahčia život Vám ako zákazníkom a v neposlednom rade nám ako poskytovateľom služieb. Ešte pred samotným spustením sme vedeli, že alfa a omega celého musí byť náš vlastný systém pre správu pošty, ktorý sa začal vyvíjať niekoľko mesiacov pred oficiálnym spustením.

Dnes už môžeme s hrdosťou povedať, že máme vyladený, funkčný systém, vďaka ktorému sa radíme k tým málo poskytovateľom na Slovensku, ktorí neváhali a investovali nie malé financie do jeho vývoja. Systém je prehľadný, intuitívny a každý zákazník sa v ňom bude ľahko orientovať. O pošte Vás systém notifikuje automaticky sms správou okamžite po našom nahraní zásielky do Vášho konta, summa sumarum o pošte ste informovaní do 30 minút od jej príchodu k nám. Priamo v systéme si viete pozrieť odosielateľa, fotku obálky, jej váhu a predpokladaný počet listov v zásielke. Ak chcete mať danú poštu pri sebe, ale nemáte možnosť prísť k nám, v aplikácii ju jednoducho označíte na preposlanie a my Vám ju pošleme na Vami zadanú adresu, poprípade ju viete označiť na preskenovanie. Na základe splnomocnenia od Vás poštu otvoríme a naskenujeme priamo do aplikácie, garantujeme 60 minút od zadania požiadavky v rámci pracovného času.

Zároveň už najbližšie dni spustíme ďalší systém, ktorý Vám uľahčí zakladanie Vašej novej s.r.o. priamo na stránke, ale o tom už v ďalšom článku.